Dr. Rémán Gyöngyvér Éva Dr. Rémán Gyöngyvér Éva

Dr. Rémán Gyöngyvér Éva

endokrinológus

A doktornő Romániában a Marosvásárhelyi Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem (MOGYE) Általános Orvostudományi Karán végezte tanulmányait, majd Budapesten honosította orvosi diplomáját. Belgyógyászati, endokrinológi szakvizsgáját a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetemen (SOTE), Diabetológiai licencszét a Pécsi Tudományegyetemen (PTE), az Egészségügyi menedzsment specialista szakképesítését pedig a budapesti Corvinus Egyetemen szerezte.

Több, mint egy évtizedet töltött a Dombóvári Kórház Belgyógyászatán osztályos orvosként, de Pécsen is jól ismerik, ott endokrinológiai és diabetológiai szakrendelést végez.

Megszerezte a Magyar Diabétesz Társaság diabetológus minősítését, tagja volt a Romániai „BÁLINT” csoportnak, szerzője- és társszerzője több hazai és romániai dolgozatnak. Folyamatosan képezi magát, tervei között szerepel a PhD minősítés megszerzése.

Magyar anyanyelve mellett felsőfokon beszél románul, középfokon angolul, alapfokon németül és spanyolul.

Dr. Rémán Gyöngyvér Éva csütörtökönként vállal endokrinológiai magánrendelést a Z Life Magánklinikán. Bejelentkezni hozzá a 06-74/950-350-es és a 06-30/130-68-90-es telefonszámon lehet, online pedig az IDŐPONTFOGLALÁS gombra kattintva.